Creativity + Innovation

TVC posa en marxa “Mestres”, assolint un gran èxit!

“Mestres” aconsegueix un 19.9% d’audiència a la seva estrena!

És una notícia meravellosa, no només per als creadors de TVC (Televisió de Catalunya), sinó també per l’equip de la ALT. En aquests temps, quan la pantalla del televisor en general s’assembla a una galleda d’escombraries, un docusoap social relaciont amb temes de la vida real de les persones -com l’educació dels nens – és molt més que un desafiament. No obstant això, els seu èxit és una victòria per a tota la gent que creu en una televisió de bona qualitat. Animem i agraïm a tots els professionals del Departament de nous formats de TVC per la seva creativitat, talent i valentia.
Notícies relacionades:

Ver Tele (ratings)
Terrassa Digital
La Torre
El Periódico