Creativity + Innovation

L’ALT participa en el pla d’acció cultural 2011-2021

El Govern de Catalunya, a través del Departament de Cultura, ha posat en marxa un pla d’acció de 10 anys que pretén donar la centralitat màxima de la cultura a la societat catalana. Per tant, amb l’objectiu d’establir un marc global per a l’acció, el diàleg i la cooperació entre les institucions, el Departament ha convidat a representants de la indústria per tal de contribuir al desenvolupament d’aquest pla. Durant dos tallers, el primer celebrat el dilluns 21 de novembre, s’ha diagnosticat l’estat actual del sector establint a mig termini els reptes i com enfrontar-los. L’ALT participa com un catalitzador actiu en el sector audiovisual, les polítiques relacionades amb l’econòmica i la cohesió social mitjançant l’educació i el Living Lab Audiovisual.